Raamat VALGE TÄHEKIIRE SEIKLUSED on ilmunud!!!

Äsja raamatupoodidesse jõudnud raamat
"VALGE TÄHEKIIRE SEIKLUSED"
pajatab lumivalge samojeedi koera Valge Tähekiir seiklustest ja rännakutest Eestis ning põnevatest elamustest, mis talle talle seejuures osaks saavad. 
Jutustatakse kaunitest paikadest, mida Tähekiir külastab ning mida ta seal näeb - olgu siis ilusad loodusvaated, salapärased koopad, uhked ehitised või mõni muu eriline koht. Kõikide lugude juures on ka palju pilte Valgest Tähekiirest.
Raamatus on juttu ka äpardustest ja apsakatest, mis koerale looduses osaks saada võivad kui ettevaatamatult käituda või hooletuks muutuda. 
Ent Tähekiir tuleb kõigist oma seiklustest enam-vähem terve kasukaga välja ning õpib neist paljutki - näiteks kuidas edaspidi hoiduda eemale petlikest soolaugastest, torkivatest takjatest või hirmkõrgetest merelainetest.
Paljudes kohtades Eestis on Tähekiir käinud ning kõikjale ootab ta ka lugejaid rändama - et tutvuda oma kauni kodumaaga ning pakkuda kodukoertele mõnusaid elamusi ja ringilippamise võimalusi. 

Auh-auh!

Raamatut "Valge Tähekiire seiklused" saab osta suurematest raamatupoodidest Eestis (Apollo, Rahva Raamat jt) ning internetist: 

Apollo internetipood  
Krisostomus internetipood 
Rahva Raamat internetipood
 


No comments:

Post a Comment